Skip to main content

OM VIRKSOMHEDEN

Frendix er en finsk virksomhed, der udvikler og producerer innovative produkter til det internationale marked og opererer i over 30 lande over hele verden.

Et limegrønt logo der siger Frendix.
Det er vigtigt for os at have gode relationer til vores kunder, partnere og medarbejdere.  Vi ønsker at skabe langvarige relationer med alle og faktisk mange af os i Frendix arbejder sammen med deres venner og familie. Samarbejde og lytning til vores kunder er nøglen til udvikling og produktion af den slags produkter, der vil gøre det muligt for os at realisere bedre drift for vores kunder.
Vi ønsker at maksimere vores kunders salg ved at øge medarbejdernes velbefindende.  Vi mener, at tilfredse medarbejdere skaber et godt miljø, hvor de arbejder hårdere og er mere loyale over for deres arbejdsgiver. Vi tror på, at det skaber den type virksomhed, der vil få et langt og succesfuldt liv.

Medarbejdernes trivsel og forbedring af vores kunders forretning er de vigtigste inspirationskilder for vores produktudvikling, og vores mål er at løse vores kunders nuværende og fremtidige problemer.

Frendix tilbyder løsninger til f.eks. dæk-, bil- og transportbranchen samt til fødevare- og medicinalindustrien

Et logo med en grøn og blå cirkel med et F i midten og en limegrøn tekst, der siger tire storage.
 • Dækracks
 • Dækstablere
 • Dæktilbehør
 • Dækmaskiner
Et logo med en grøn og blå cirkel med et F i midten og en limegrøn tekst, der siger tire manager.
 • Dækhåndtering
 • Dækrapporter
 • Markedsføring
 • Håndtering af flere lagre
Et logo med en grøn og blå cirkel med et F i midten og en limegrøn tekst, der siger innolift.

InnoLIFT laste lasten i varevogne og lette erhvervskøretøjer og kravler ind i køretøjet med lasten.

Et logo med en grøn og blå cirkel med et F i midten og en limegrøn tekst, der siger materialehåndtering.
 • Stablere
 • Palleløftere
 • Elektriske palleløftere

From Finland

Hovedkontor i Järvenpää, Finland

Hvad betyder „Frendix”?

Juha Korpela valgte det finske ord „frendi” som betyder en „god ven”, som afspejler virksomhedens værdier og drift.

For alt for ofte var hr. Korpela vidne til forretningsmæssige situationer, hvor begge parter forsøgte at drage fordel af hinanden. Derfor er Frendix-værdier i stedet baseret på at opbygge venskaber og støtte samarbejde, fordi sande venner hjælper hinanden og aldrig efterlader de andre i vanskeligheder.

En gruppe Frendix-forhandlere går mod en rød produktionsbygning.

Jokela Productions

Hvor startede det hele?

Juha Korpela grundlagde Frendix som ingeniørkontor i 1997. Den oprindelige plan var at udvikle og fremstille nye og innovative produkter til transport- og logistikindustrien, og det har været tilfældet i Frendix’s 20+ års historie.

Innovative løsninger og produkter af høj kvalitet har hurtigt ført til global accept og til etablering af et Frendix salgskontornetværk, der betjener mere end 30 lande. I dag består mere end 80 % af Frendix’s salg af eksportvarer.

For the World

En gruppe Frendix salgskontor folk smiler og poserer til billedet foran en grønne hylder.

2019 salgsmøde

Frendix salgskontorer

Frendix kunder og salgskontorer har en tendens til at finde virksomheden på grund af sine produkter af høj kvalitet, men de bliver på grund af folkene bag Frendix.

Ud over gode produkter og kunder afhænger nøglen til Frendix’s succes af gode relationer til vores salgskontorer. Deres ekspertise og undersåtter er en vigtig del af vores drift, og virksomheden ville ikke være den samme uden dem.

Mange af os arbejder sammen med vores venner og familiemedlemmer, og vi gør en stor indsats for at udbrede visionen om at arbejde sammen med alle Frendix salgskontorer, uanset om de er relateret til blod eller ej.

En gruppe Frendix-medarbejdere smiler og giver tommelfingeren op mellem InnoLIFT-maskiner.

Hovedkontor i Finland

Finsk „frendi” er som et familiemedlem

For os betyder ordet „familie” at skabe både forretningsmæssige og personlige relationer med hinanden, og vi opfordrer vores kolleger i Frendix-familien til at give deres meninger og tale ærligt. Det er et miljø, hvor folk hjælper hinanden.

At fremme alles trivsel er meget vigtigt for Frendix, både i virksomheden og på vegne af vores kunder. Disse værdier inspirerer Frendix-produkter og deres udvikling.

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden